avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Plangere contraventionala-nedepunere raspuns ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Plangere contraventionala-nedepunere raspuns intampinare si inscrisuri

Buna ziua. In luna nov2015 mi-a fost suspendat permisul ptr viteza 104 kmh in localitate.am facut conestatie iar pe data de 4ian2016 am primit un plic acasa cu pozele radar,buletin verif metrologica si o foaie cu urmat text: "in legatura cu dosarul ... etc..va comunicam intampinarea si faptul ca in termen de 10 zile de la primirea prezentei comunicari aveti obligatia de a depune raspuns la intampinare.Depuneti documentele solicitate si inscrisurile doveditoare intr-un exemplar ptr instanta si cate un exemplar ptr fiecare parte ,conf art 150 ncpc.
Nu am depus nimic ca am fost plecat, iar acum am aflat ca am proces pe 02mar2016 de pe portal.just . Ce trebuie sa fac?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 07:41, 27 Ianuarie 2016
Va prezentati la termen, spuneti de ce nu v-ati prezentat la termenul anterior (daca mai este cazul) si depuneti raspuns la intampinarea politiei si atasati dovezile dvs. conforme cu faptele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raspuns la intampinare turkn turkn Am urmatoarea neclaritate:am depus o contestatie in Instanta pentru anularea unei amenzi de circulatie.Am depus prin posta odata cu contestatia si xerox-uri ... (vezi toată discuția)
Contestare pv/comunicare adresa eron eron Am primit o citatie de la Judecatorie in care zice asa: \\" In legatura cu dosarul avand datele de identificare de mai sus, in calitate de Petent, va ... (vezi toată discuția)
Dosar succesiune domeme domeme Buna ziua In urma deschiderii succesiunii de catre un membru al unei familii ceilalti membri au primit o adresa unde termenul de reactie e stabilit la 25 de ... (vezi toată discuția)