avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 852 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Contestare PV/Comunicare Adresa
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Contestare PV/Comunicare Adresa

Am primit o citatie de la Judecatorie in care zice asa:

" In legatura cu dosarul avand datele de identificare de mai sus, in calitate de Petent, va comunicam intampinarea si faptul ca in termen de 10 zile de la primirea prezentei comunicari, aveti obligatia de a depune raspuns la intampinare.Depuneti documentele solicitate si inscrisurile doveditoare intr-un exemplar pentru instanta si cate un exemplar pentru fiecare parte, cf. art. 150 NCPC"

In plicul cu aceasta citatie mai era inca o citatie de la inspectoratul de politie in care se cere mentinerea sanctiunii , cine imi poate spune ce trebuie sa fac sau ce inseamna cele de mai sus?


Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 19:59, 16 Octombrie 2013
Fata de plangerea contraventionala formulata impotriva PV instanta de judecata a comunicat intampinarea realizata de cartre intimat,dvs urmand ca prin raspuns la intampinare sa va sustineti punctul de vedere si motivele invocate in plangerea formulata
Vi s-a transmis raspunsul paratului vis a vis de actiunea dvs. Acum dvs va tb sa va spuneti punctul de vedere fata de apararile lor si sa il depuneti in scris la dosar, in termenul indicat in adresa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comunicarea intampinarii intr-un proces cu politia rutiera cyan cyan In cazul depunerii plangerii impotriva procesului verbal intocmit de politia rutiera pentru savarsirea unei contraventii se trimite acasa intampinarea facuta ... (vezi toată discuția)
Comunicare adresa daniar daniar bunaziua ma ajuta cineva pt cine este acest comunicat?in legatura cu dosarul ... in calitate de intimat va comunicam ca in termen de 25 zile de la primirea ... (vezi toată discuția)
Mi s-a pus în vedere sã motivez în drept cererea, sub sancþiunea anulãrii ei Silviuvox Silviuvox Subiect: Contestatie la amenda ITM Buna ziua , am facut o contestatie la amenda ITM, si am primit o comunicare adresa de la judecatorie , unde scrie: in ... (vezi toată discuția)