avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 836 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Cod CAEN 7990 - necesar brevet de turism?
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Cod CAEN 7990 - necesar brevet de turism?

Buna ziua. Ma intereseaza sa deschid o firma care face travel design (personalizarea vacantei) si care posteaza oferte turistice individuale, fara contracte cu companii aeriene sau unitati de cazare. Practic site-ul meu ar juca rolul de intermediere si compilarea ofertelor pe baza promotiilor companiilor aeriene. Mi s-a spus ca genul acesta de activitate nu este reglementata legal in Romania si ca ar trebui incheiate contracte cu companiile aeriene si cu unitatile de cazare. Ma puteti ajuta, va rog, cu cateva informatii legate de modul de utilizare a codului CAEN 7990 si de validitatea legala a acestui gen de afacere? Multumesc.

Alte discuții în legătură

Pfa sau ii pentru intermedieri in turism mamaleone mamaleone Doresc ca prin intermediul unui website sa intermediez intre turist si administratorul unitatii de cazare inscris pe acel website. Initial am studiat ... (vezi toată discuția)
Agentie de turism sau nu ? florin89 florin89 Buna ziua, Am si eu o intrebare: Trebuie sa fii agentie de turism (brevet de licenta, autorizatii de la min. transporturilor, etc) ca sa oferi ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma de intermediere transporturi marfa razxp007 razxp007 Buna ziua, Am studiat posibilitatea de a deschide o afacere de acest gen dar ma intereseaza sa aflu de la cineva abilitat care sunt pasii de urmat din punct ... (vezi toată discuția)