avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1144 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Model act aditional
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Model act aditional

buna ziua, vreau sa fac un act aditional la un contract de prestarii servicii prin care sa aplic un procent de 150%la suma lunara pentru utilitati(energie si apa) este corect? exista model unde sau un temei legal (am de recuperat o diferenta de pret pe care nu stiu sub ce forma o pot incasa incat sa fie legal)

Alte discuții în legătură

Act aditional la contract prestari srvicii ctcristina ctcristina buna ziua, vreau sa fac un act aditional la un contract de prestarii servicii prin care sa aplic un procent de 150%la suma lunara pentru utilitati(energie si ... (vezi toată discuția)
Recuperare diferenta tva la imobilele noi Adina Horvat Adina Horvat Buna ziua! Am facut un antecontract privind cumpararea unui imobil nou in luna mai 2008.La acea data am achitat cu titlu de avans, valoarea totala a ... (vezi toată discuția)
Refacturare energie electrica ZINCA MARIA ZINCA MARIA Buna ziua. In cladirea care imi apartine am mai multe birouri inchiriate, cu contract de inchiriere, si trebuie sa le facturez utilitatile. La ce pret pot ... (vezi toată discuția)