avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Act aditional la contract prestari srvicii
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Act aditional la contract prestari srvicii

buna ziua, vreau sa fac un act aditional la un contract de prestarii servicii prin care sa aplic un procent de 150%la suma lunara pentru utilitati(energie si apa) este corect? exista model unde sau un temei legal (am de recuperat o diferenta de pret pe care nu stiu sub ce forma o pot incasa incat sa fie legal)
Cel mai recent răspuns: Mihail Cazacioc , Consilier juridic 17:02, 2 Februarie 2016
~ Conținut șters la cerere ~
de semnat se va semna actul aditional nu asta este probl.,nu stiu ce sa trec in actul aditional sa sune cat de cat romaneste;)si legal , mai exact as putea trece :se aplica un procent de 150% din valoare totala a utilitatilor consumate lunar reprezentand diverse cheltuieli de intretine?
Probabil ca in actul aditional ar trebui sa scrieti ca :" incepand cu data de___ suma cuvenita cheltuielilor diverse pe care le datoreaza chiriasul se majoreaza cu suma reprezentand un procent de 150 % aplicat la totalul cheltuielior cu utilitatile"

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model act aditional ctcristina ctcristina buna ziua, vreau sa fac un act aditional la un contract de prestarii servicii prin care sa aplic un procent de 150%la suma lunara pentru utilitati(energie si ... (vezi toată discuția)
Pfa-fisa de operatiuni diverse VvalentinaA VvalentinaA Buna ziua, Sunt PFA si as dori sa ma ajutati cu o informatie referitoare la completarea fisei pentru operatiuni diverse si implicit a jurnalului privind ... (vezi toată discuția)
Deductibilitatea fiscala a cheltuielilor cu intretinerea orbanlilla orbanlilla In cazul in care o societate comerciala isi desfasoara activitatrea/ are sediul social/ intr-un spatiu inchiriat de la o persoana fizica (Conform contract de ... (vezi toată discuția)