avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 372 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Infiintare birou de mediator
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Infiintare birou de mediator

Buna ziua,
Am obtinut autorizatia de libera practica pentru profesia de mediator. Ce trebuie sa fac mai departe pentru a deschide un birou de mediator. De ce documente am nevoie si unde trebuie sa merg?
Multumesc.
Trebuie să mergeți la ANAF și să vă înregistrați fiscal. Trebuie să prezentați dovada că dețineți spațiu pentru desfășurarea activității ( contract de locațiune sau comodat)și autorizația de liberă practică .Vă mai spun chiar acolo ce mai este necesar, veți completa o cerere și niște declarații fiscale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamurire loc desfasurare activitate mediator bianca.bonnie bianca.bonnie Buna ziua, Stiind ca, prin Decizia nr.938/7 iulie 2011 a Curtii Constitutionale, decizie ramasa definitiva si obligatorie, s-a statuat ca avocatii, notarii si ... (vezi toată discuția)
Deschidere cabinet mediere! andreeagherasim andreeagherasim Care sunt pasii de deschidere a unui cabinet de mediator, bineinteles dupa absolvirea cursului si cat te costa sa deschizi un astfel de cabinet? (vezi toată discuția)
Mediator si pfa mitan1989 mitan1989 am un pfa cu activitate de consiliere financiara caen 7022,am urmat cursurile de mediator, intrebare--------la registrul comertului mi s-a spus ca nu pot fi ... (vezi toată discuția)