avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Declaratii asociatie familiala
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Declaratii asociatie familiala

Buna ziua !
Cu dara de 05.01.2016 am inceput o activitate de( laborator ptr. prajituri) si asta pe Asociatie familiala...as dori daca ma puteti ajuta sa stiu ce sa fac ..ce declaraiti trebuie sa depun la Fisc???..atata stiu ca se conduce contabilitate partida simpla..
Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: aviva53 , utilizator 12:33, 28 Ianuarie 2016
Ati depus la infiintarea de la inceputul lunii ianuarie declaratia 223? Pe asta trebui s-o depuneti pentru anul 2016.
Pana la 31 ianuarie mai trebuie sa depuneti si d600 pentru fiecare din membrii asocierii, pentru anul 2016.
Multumesc mult...as mai dori sa va intreb: asociatia a fost infiintata in anul 2014 dar nu s-a lucrat nimic ..din motive de plecare din tara.... si atunci tot asa procedez????

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare asociatie familiala aviva53 aviva53 Buna ziua! Asoc. familiala a fost infiinta in anul 2014 si nu au fost depuse nici o declatarie la fisc deoarece au plecat din tara iar unul dintre membri a ... (vezi toată discuția)
Pfa - declaratii obligatorii (sau nu) Tessy Tessy Buna ziua, Am solicitat azi de la ANAF niste informatii cu privire la ce declaratii trebuie sa depuna un PFA, neplatitor de TVA, in sistem real si mi s-a ... (vezi toată discuția)
Declaratii pentru pfa maria61 maria61 buna ziua. am un pfa infiintat in 2011 pt servicii de cazare in sistem real. as dori sa stiu ce declaratii se depun la fisc pentrul anul 2014 si care sunt ... (vezi toată discuția)