Buna ziua,
Sunt PFA cu codul CAEN 4791 si detin un magazin online.
Livrez marfa la clienti acasa in orasul meu iar in alte orase livrez prin curier.
Clientii nu vin la sediul profesional al PFA-ului pentru a ridica comenzile.
Sediul profesional este intr-un apartament folosit prin contract de comodat in care este specificat ca folosesc o cota parte din apartament pentru activitate.
Avand in vedere ca comenzile sunt date exclusiv pe site, doresc sa modific actele de infiintare PFA pentru a se considera ca nu mai desfasor activitate la sediul profesional sau ca folosesc o cota parte mai mica din apartament.
Am si eu 3 intrebari:
1. Pot depune declaratie la Registrul Comertului specificand ca nu mai desfasor activitate la sediu?
2. Pot depune declaratie la Registrul Comertului din care sa rezulte modificarea (micsorarea) cotei parti din apartament pe care o folosesc pentru activitate?
3. Exista taxe pentru aceste modificari in documentele PFA?
La dumneavostra nu cred ca o sa tina ghidusia pe care vreti s-o faceti pentru ca nu este deajuns sa nu vina clintul la sediul/adresa pfa, dar acolo nu aveti locul unde administrati activitatea magazinului si deasemenea depozitul cu marfa?
Eu nu am depozit de marfa, cumpar marfa de la furnizori in momentul cand primesc comanda PE SITE si merg direct s-o livrez clientului. Nici nu trec pe la sediu.
Activitatea magazinului o administrez online deci o pot face si de pe un telefon mobil.