avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 851 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Modificare documente PFA la ONRC
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Modificare documente PFA la ONRC

Buna ziua,
Sunt PFA cu codul CAEN 4791 si detin un magazin online.
Livrez marfa la clienti acasa in orasul meu iar in alte orase livrez prin curier.
Clientii nu vin la sediul profesional al PFA-ului pentru a ridica comenzile.
Sediul profesional este intr-un apartament folosit prin contract de comodat in care este specificat ca folosesc o cota parte din apartament pentru activitate.
Avand in vedere ca comenzile sunt date exclusiv pe site, doresc sa modific actele de infiintare PFA pentru a se considera ca nu mai desfasor activitate la sediul profesional sau ca folosesc o cota parte mai mica din apartament.

Am si eu 3 intrebari:
1. Pot depune declaratie la Registrul Comertului specificand ca nu mai desfasor activitate la sediu?
2. Pot depune declaratie la Registrul Comertului din care sa rezulte modificarea (micsorarea) cotei parti din apartament pe care o folosesc pentru activitate?
3. Exista taxe pentru aceste modificari in documentele PFA?

Multumesc anticipat.
Ultima modificare: Miercuri, 27 Ianuarie 2016
LuceNera, utilizator
Cel mai recent răspuns: LuceNera , utilizator 20:14, 27 Ianuarie 2016
La dumneavostra nu cred ca o sa tina ghidusia pe care vreti s-o faceti pentru ca nu este deajuns sa nu vina clintul la sediul/adresa pfa, dar acolo nu aveti locul unde administrati activitatea magazinului si deasemenea depozitul cu marfa?
Eu nu am depozit de marfa, cumpar marfa de la furnizori in momentul cand primesc comanda PE SITE si merg direct s-o livrez clientului. Nici nu trec pe la sediu.
Activitatea magazinului o administrez online deci o pot face si de pe un telefon mobil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sediu social cu activitate Dyana75 Dyana75 Buna ziua, Pentru un magazin online, as dori sa stiu daca este obligatoriu sau recomandat sa declar sediu social cu activitate, date fiind ... (vezi toată discuția)
infiintare pfa - coduri caen, dosar inregistrare Mireus Mireus Buna ziua, Am sa va explic cat de bine pot activitatea pe care doresc sa o desfasor pentru ca am nevoie de ajutor la alegerea codurilor CAEN. Logodnica mea ... (vezi toată discuția)
Unde se desfasoara activitatea economica la comertul online? IonelaBe IonelaBe Buna seara, Doresc sa infiintez o societate comerciala - comert online si nu am reusit sa aflu un raspuns cu privire la desfasurarea activitatii economice: ... (vezi toată discuția)