avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 176 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzator auto a pierdut BRIEF
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzator auto a pierdut BRIEF

Salutare!
Astazi (27 Ian) am gasit un autoturism si l-am cumparat. Am facut toate actele, am luat numere rosii, insa vanzatorul si-a dat seama ca nu mai gaseste (a pierdut) actul BRIEF. (sunt 2 acte, unul mic si unul mai mare. pe cel mic il are) Masina este adusa din Olanda.
A dat la notar o declaratie pe propria raspundere ca a pierdut actul.
Cel de la "acte auto" ne-au spus ca nu ar fi nevoie neaparat de el cand o voi inmatricula permanent. Asa mi-a spus si doamna de la ghiseu de la numere provizorii.

Eu am vorbit insa azi la politie si am mai intrebat in stanga si-n dreapta...si mi-a fost dat de inteles ca nu pot face inmatricularea permanenta fara sa am BRIEF acela.

Imi puteti spune care varianta este cea corecta?
Am nevoie de acel brief complet, chiar daca a facut vanzatorul declaratia aceea?

Multumesc mult!

Alte discuții în legătură

Pierdut brief !!! nina_ar nina_ar Buna ziua! As dori sa stiu si eu care este procedura si ce acte sunt necesare in cazul in care s-a pierdut brief-ul ... (vezi toată discuția)
Pierdut acte auto stylya stylya Va salut cu mult respect,sunt nou pe acest site si apelez la voi cu speranta ca cineva ma va putea ajuta/sfatui in privinta problemei mele. Am ... (vezi toată discuția)
Act auto olandez del1 b adi_oros adi_oros buna ziua,mi-am cumparat o masina din olanda si la ei certificatele sun numerotatate astfel del 1 a,del 1b si del 2 si mie imi lipseste partea cu del 1,am ... (vezi toată discuția)