avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Care sunt consecintele folosirii certificatului de ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Care sunt consecintele folosirii certificatului de casatorie dupa divort

suntem divortati de comun acord cu revenire la numele de fata, nu avem hotararea legaliza, instanta s-a dezinvestit.
Ne-am impacat,am scos un (duplicat dar fara a fi marcat ca si duplicat) certificat de casatorie dupa ce ne-a fost comunicata hotararea.
Locuim in alta tara, nu am revenit la numele de fata si ne folosim de certificatul de casatorie sustinand ca suntem casatoriti.
--Care sunt consecintele si caror institutii instanta aduce la cunostinta divortul nostru?--
Motivul a fost ca traim in tari diferite (separati de 2ani),intre timp situatia s-a schimbat si mi-am urmat sotul (fostul dar si actualul#-o) din pacate prea tarziu pentru a mai putea schimba ceva in hotararea de divort.
Cel mai recent răspuns: DinuX , utilizator 20:08, 1 Februarie 2016
pai daca va casatoriti si optati pentru numele din timpul casatoriei nu cred ca trebuie sa va modificati buletinul. Acum ar trebui sa aveti altul, cu numele actual cf. hotararii judecatoresti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eroare decizie divort marla marla Buna ziua. Am divortat in urma cu 1 an de zile pe cake amiabila, ambii fiind in afara tarii si avand ca reprezentant acelasi avocat. Din pacate avocatul a ... (vezi toată discuția)
Pasaport dupa divort LUMI39 LUMI39 sunt divortata de un an,am cerut schimbarea numelui dupa divort cu cel avut anterior casatoriei.as vrea sa stiu daca mai pot calatori cu pasaportul pe numele ... (vezi toată discuția)
Recunoastere divort al unei casatorii in sua dachelaro dachelaro M-am casatorit in aprilie in SUA cu un cetatean american de origine romana. Anterior el a fost casatorit tot in SUA si a divortat inainte de a ne casatori noi. ... (vezi toată discuția)