avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Eliberare adeverinte de vechime
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Eliberare adeverinte de vechime

Buna ziua,

Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns: in cat timp se elibereaza o adeverinta de vechime, dar si copie dupa REVISAL, la cererea angajatului? Eu am cerut astfel de documente de la firma unde am lucrat, dar nu am primit niciun raspuns momentan...

Stiam ca, teoretic, termenul limita ar fi de 15 zile.. Se refera la 15 zile lucratoare sau 15 zile calendaristice? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:08, 29 Ianuarie 2016
In 15 zile calendaristice de la data solicitarii, potrivit art.8 alin.3 lit.b din HG 500/2011.
Multumesc mult de raspuns!
Va mai deranjez cu o intrebare: firma a deschis proces de faliment, se afla in insolventa... In acest caz, poate sa imi elibereze adeverinte de vechime si copie dupa foaia REVISAL?
Multumesc anticipat!
Da, poate sa va elibereze asa ceva , chiar daca este in insolventa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal ContSters48681 ContSters48681 Am fost la ITM sa cer un revisal de la data de1.01.2011 pana in prezent. Exact cum scrie in cartea de munca toate modificarile, anuale, lunare. Am platit cei ... (vezi toată discuția)
Adeverinta vechime ani355 ani355 Societatea la care lucrez detine arhiva începand cu anul 1968. As dori sa stiu daca este un termen limita care se impune pentru a elibera o adeverinta cu ... (vezi toată discuția)
Eliberare adeverinta de vechime Daniel Adam Daniel Adam Am solicitat la firma unde am lucrat o adeverinta de vechime si fisa fiscala pe 2011,dar am fost refuzat total.Am nevoie de o indrumare,ce si cum trebuie sa ... (vezi toată discuția)