avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 854 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Taxa radio tv pentru firme mai trebuie platita la ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Taxa radio tv pentru firme mai trebuie platita la Societatea Romana de Tv?

Buna ziua
in fiecare an ca si firma primesc cate o notificare de la Societatea Romana de Televiziune prin care trebuie sa achit o taxa de 50 lei /luna incepand din 2013 retroactiv ( conf art 40 din legea 41/1994, taxa lunara este prevazuta in HG 978/2003 ). Sediul firmei este la adresa dar este fara activitate. Sunt amenintata ca in caz contrar voi fi data in judecata. Va multuesc
Cel mai recent răspuns: horatiusasu , utilizator 13:07, 30 Ianuarie 2016
Art. 40 alin. (3) a fost considerat de Curtea Constitutionala ca fiind constitutional măsura în care taxa pentru serviciile publice de radiodifuziune şi televiziune se aplică NUMAI persoanelor juridice care beneficiază de aceste servicii.
Daca nu beneficiati, instiintati despre aceasta pe SRTv prin declaratie a administratorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa radio / tv pt microintreprindere AlexClauEdy AlexClauEdy Am primit o atentionare prin care S. R.Tv imi aduce la cunostinta ca am de plata taxa pentru serviciul public de televiziune (15 lei/luna) pentru o perioada ... (vezi toată discuția)
Taxa radio-tv SC Ab Initio SRL SC Ab Initio SRL Buna ziua, Va rog sa imi dati un sfat avizat in legatura cu subiectul de mai sus, despre care s-a mai scris pe acest forum. Am o societate si am primit ... (vezi toată discuția)
Taxa radio tv de 960 pe firma andreea-deea andreea-deea Am primit azi o instiintare ca firma care are sediul intr-un apartament prin contract de comodat are de achitat taxa radio- tv pe 3 ani , in valoare de 960 ron ... (vezi toată discuția)