avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Transfer la cerere
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Transfer la cerere

Buna ziua.
In cazul in care solicit transferul la cerere din institutia publica in care lucrez la o alta institutie publica, conducatorul institutiei la care lucrez poate sa imi refuze transferul? Stiu ca in cazul transferului in interes de serviciu, conducatorul institutiei in care lucrezi poate sa nu fie de acord cu transferul.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:59, 28 Ianuarie 2016
Sunteti functionar public sau personal contractual?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! ce pot face in cazul in care am aprobarea unei institutii ... Majin Majin Buna ziua! Ce pot face in cazul in care am aprobarea unei institutii de stat pentru a ma transfera dar unitatea in care lucrez refuza transferul? (vezi toată discuția)
Cerere transfer StBogdan StBogdan Buna ziua am si eu o mica problema cu un transfer . Am facut cerere la institutia unde vreau sa ma duc a fost si aprobata dar conducerea unde lucrez acuma ... (vezi toată discuția)
Institutia publica refuza sa-si dea acordul in legatura cu transferul in interesul serviciului doris13 doris13 Va rog mult sa-mi spuneti ce se poate intampla daca institutia publica de la care vrea sa plece functionarul public refuza sa-si dea acordul in legatura cu ... (vezi toată discuția)