avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 682 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Decontare bilete parc distractie
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Decontare bilete parc distractie

Buna ziua,
Directorul companiei doreste recompensarea personalului cu bilete de intrare la un parc de distractie/piscina. Valoarea unui bilet este de 83lei/persoana, in total, cheltuiala va fi de cca 2000 lei.
Aceasta cheltuiala este deductibila? Daca da, trebuiesc intocmite alte documente care sa justifice cheltuiala sau sunt suficiente bonurile fiscale si/sau eventual o factura fiscala.
Multumesc anticipat pt raspuns.

Alte discuții în legătură

Tva bonuri fiscale si bon valoare fixa georgi24ro georgi24ro sper sa nu repet intrebarile de pe un alt subiect de forum dar nu am gasit; in ce masura pot deduce tva si cheltuiala aferenta bonurilor fiscale si a ... (vezi toată discuția)
Decont de cheltuieli extern contacafe contacafe Buna ziua! In urma unei deplasari externe am intampinat urmatoarele situatii si nu stiu cum ar fi corect sa procedez: -au plecat in deplasare doi angajati cu ... (vezi toată discuția)
Deductibilitate bonuri fiscale camicami camicami Daca bonurile fiscale,inclusiv cele ptr.carburant, nu respecta prevederile HG..84/2013 referitoare la TVA si au o valoare de pana la 100 euro sau mai mare,nu ... (vezi toată discuția)