avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... concediu crestere a copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

concediu crestere a copilului

Acum citeva zile v-am deranjat cu citeva intrebari legate de CCC.Am expus si varianta in care colegul meu primeste putin peste 2400 lei pe luna in condiitiile in care a optat pt. perioada de doi ani.Intre timp m-am informat si un alt coleg al meu tot in aceleasi condiitii respectiv pe perioada de doi ani primeste tot in jurul sumei de 2400 lei pe luna cu precizarea ca acesta este tot angajat al M.A.I. doar ca la o alta arma.In aceste conditii tind sa cred ca functionarii din contabilitatea institutiei nu au facut greseli fiid vorba de doua institutii diferite dar pe de alta parte am studiat si legea ,iar aceasta spune clar ca se acorda nu mai putin de 600lei si nici mai mult de 1200 lei pt o perioada de doi ani. Problema e ca nu gasesc o explicatie logica la aceasta problema.Daca ma puteti ajuta v-as fi recunoscator.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 16:36, 28 Ianuarie 2016
Interventie moderator:
:rtfm:

1. Pentru interventii pe aceaesi problema nu trebuie sa deschideti un topic separat pentru ca nu mai este continuitate si nu se intelege ce doriti.

2. Intrati tot pe primul topic si folositi butonul "raspunde"

3. Am mutat mesajul dvs. pe;
www.avocatnet.ro/content/for...
unde v-am si raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Situatie critica chirea chirea buna seara , am si eu nevoie de cateva lamuriri pentru a lua o decizie ,pe perioada ce ma asteapta... mai am o luna pana voi naste iar cei de la ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil pana la varsta de 2 ani luat de tatal copilului ionut_suta ionut_suta Am si eu citeva intrebari la care v-as ruga sa imi raspundeti. 1.Daca institutia se obliga sa imi pastreze locul pe perioada de doi ani cit sunt in concediu ... (vezi toată discuția)
Dosar de pensie anticipata ela_2654 ela_2654 daca am depus dosarul de pensie anticipata in data de 20mai 2010 si in septembrie 2010 am primit citatie sa ma prezint la casa de pensii ca sunt nereguli in ... (vezi toată discuția)