avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 683 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Buna ziua
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Buna ziua

Va deranjez cu o problema: Sunt fotograf si as dorii sa stiu in ce conditii legare pot fotografia in gradinite si bineinteles copii din aceste institutii ? Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: draganmarius , utilizator 16:04, 28 Ianuarie 2016
Buna ziua,
Sa aveti o societate comerciala PFA. II sau SRL si acceptul atat al conducerii institutiei cat si al parintilor copiilor.
Va rog din suflet daca se poate sa imi spuneti si temeiul legal prin care sa fac referire la directorul institutiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine reprezinta gradinita intr-o conventie civila? ADINA IONITA ADINA IONITA Buna ziua M-am confruntata de curand cu o situatie si nu stiu de unde sa incep cautarile. Poate ma ajutati. Multumesc anticipat. Intrebarea e cine are ... (vezi toată discuția)
Acte infiintare gradinita privata GALAG GALAG Buna ziua! As dori sa stiu ce acte imi trebuiesc (prin asta inteleg inclusiv avize, conditii speciale legale, etc) ca sa infiintez o gradinita privata. De ... (vezi toată discuția)
Contracte servicii foto instituții învățământ RobertChabal RobertChabal Bună seara, Vă deranjez în calitate de fotograf profesionist, nelămurit de legile din România, atât în materie de prestări servicii cât și ale ... (vezi toată discuția)