Am fost numit de angajator, prin decizie, cadru tehnic cu atribuții psi, mai mult abuziv decat cu acordul meu. Ce pot face în acest sens. Cum pot ”demisiona” din aceasta calitate de cadru tehnic. Va multumesc!
Desemnarea dvs.drept cadru tehnic psi se putea face numai cu respectarea legislatiei - absolvire cursuri de pregatire/ perfectionare in domeniul psi-su.
Trebuie sa aveti o discutie cu angajatorul in care sa-i expuneti punctul dvs. de vedere.
Este posibil ca angajatorul sa nu aiba nevoie de dvs. in alta functie din cadrul firmei, caz in care se va pune problema concedierii/ demisiei.
Sunt profesor titular la o scoala postliceala. Din intamplare am aceste cursuri de pregatire psi. Nu se pune problema concedierii. Personal nu mai vrau sa am atributii in domeniul psi din motive de salarizare.
Numai discutia cu directorul scolii poate rezolva situatia, existand solutii nu numai legat de salarizare, ci si legat de acordare salariu/ gradatie de merit, aranjare orar, etc.
Ssm , psi , economist
pap
Ma puteti ajuta va rog si pe mine , am facut cele doua cursuri ssm si psi acum eu sunt incadrata ca si economist si in fisa postului am si atributii de ssm si ... (vezi toată discuția)