buna ziua!problema mea este urmatoarea:
sunt asociat unic al unui srl infiintat in 2010.am avut angajati,acum am doar unul.Greseala mea a fost ca,ii dadeam contabilei banii catre asigurarile de stat la fiecare sfarsit de luna,bani pe care ea ii platea la trezorerie.In 2012 am plecat in strainatate si l am lasat imputernicit pe fratele meu iar activitatea societatii a continuat.Contabila profitand de lipsa lui de experienta,i a luat acasa registrul de casa,spunandu i ca nu e nici un fel de problema,iar la sfarsit de luna el ii dadea banii pentru asigurarile sociale.Doamna,in schimb,pentru ca avea toate actele pe mana,nu a mai platit la anaf...astfel ca,vreo 2 ani nu a mai platit absolut nici un ban.Si ne am trezit ca ne trimite ANAF ul lista cu datorii,care sunt in valoare de 5500 de lei si cu mesajul: S A INCEPUT PROCEDURA DE EXECUTARE SILITA!!! ce imi pot face?nu am de unde sa platesc atatia bani,firma nu este nici macar pe profit.e o firma mica care nu are incasari mari.ce imi poate face anaf ul?imi poate lua din lucrurile proprii?sau se pot duce sa confiste de acasa,unde e sediul societatii?