avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... copil
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

copil

buna seara,am o prietena are 17 ani si 4 luni,avem un copilas de 2 luni, nu mai suport sa stau cu ea ma tot ameninta ea si familia ei.locuim la mine acasa.copilul e trecut pe numele meu in certificat lam recunoscut,, daca o las poate sa ma dea in judecate sa fac puscarie ? ori platesc doare pensie alimentara. mentionez ca a zis ca spune toate felurile de prostii ca sa patesc eu ceva.ce de gen ca am violato si am lasato insarcinata.
Cel mai recent răspuns: desirelia75 , utilizator 20:38, 30 Ianuarie 2016
nu faceti puscarie si nu are ce va face, nu poate dovedi violul nici sa fi fost.
Dvs ce varsta aveti ?
24 de ani.sunt multe de povestit dar am spus asa in mare,pt ca nu mai suport sa fiu ameninta.lucrez in domeniul it certurile si bataile nu ma caracterizeaza..parintii ei au inceput treaba asta cu amenintarile si de acum 1-2 luni a inceput si ea.
casa in care locuiti a cui e ?
daca nu vrea sa plece, va trebui ca proprietarul sa face cerere de evacuare in instanta. Fiind minora, cred ca va trebui sa ii citati si parintii. Copilul de cine va fi ingrijit ?
casa e pe numele lu mama,deodata ce spune ca tot ma baga si ma infunda ei iau copilul copilul va fi ingrijit de ei.pt ca eu sunt infudant si logic ca nu am cum sa cresc copilul din penitenciar.... nu am carte de munca pt a lua copilul.daca pleaca tot il ajut il vizitez pana o sa am posibilitatea de al lua daca ar sa se poata. vreau sa stiu momentan ce poate sa.mi faca...pensia alimentara pt mine nu e o problema,doar problema e ca nu am carte de munca..
la inceput ea si parintii ei la mine,am tinut.o nu am alungat.o,dar e prea de tot,tacsu prima oara mia cerut 20.000 de euro dar dupa am mai vorbit ia mai zis fata ca ma iubeste si ca vrea cu mine.cred ca au inteles.o dar s a ajuns prea departe,in fiecare zi amenintari,nu se mai satura.
va rog frumos sa raspunde.ti ca si cum ar fi contra conometru.daca ma crezi cand ma pun sa dorm imi vin toate vorbele ca pe banda toate si stau cate 2-3 ore pana adorm plus palpitatii...mia cerut bani de ochelari 8 milioane iam dat eu trebea sa merg in decembrie sa fac un rmn pt ca la ecograf nu poate sa spuna exact ce am si dece am palpitatiile astea ori pe fond de stres ori nemancat nustiu..sunt slab de fire dar am avut 67kg acu am 60.mai obosit sunt psihic decat fizic..
Ultima modificare: Vineri, 29 Ianuarie 2016
gi-jane2, moderator
Evacuați fata și veți avea doar de executat obligația legală de întreținere a copilului.

Alte discuții în legătură

Oare poate sa mi ia copilul??? larisa07 larisa07 am o fetita de 1 an si 6 luni,cand avea o luna tatal sau ne a parasit.apoi a inceput sa mi dea mesje ca o sa imi ia copilul ca a consultat un avocat si ... (vezi toată discuția)
Interdictie domiciliu (frate) Pătru Iuliana Pătru Iuliana Bună ziua, Am nevoie de ajutorul dvs., anul trecut tatăl meu în vârstă de 86 ani a decedat, lăsându-ne mie și soțului meu casa bătrânească ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de un ajutor ContSters118265 ContSters118265 eu si prietenul meu nu mai stam inpreuna dar avem un copil impreuna el a recunoscut copilul si e pe numele lui dar am o problema eu nu mai doresc sa fiu cu el ... (vezi toată discuția)