avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 578 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... am nevoie de un ajutor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

am nevoie de un ajutor

eu si prietenul meu nu mai stam inpreuna dar avem un copil impreuna el a recunoscut copilul si e pe numele lui dar am o problema eu nu mai doresc sa fiu cu el iar el tot ma ameninta ca vine si imi ia copilul si pe mine ma omoara ce asi putea face in legatura cu el.eu iam spus sa ne lase in pace si nu ii cer nici pensia alimentara numai sa nu ne mai ameninte si sa ne lase in pace.
Cel mai recent răspuns: sca baloisibaloi , Avocat 15:34, 4 Octombrie 2010
puteti sa-i faceti plangere penala pt amenintari
ar trebui sa cereti incredintarea copilului in instanta, sa nu mai aveti nevoie de acordul tatalui pt a decide in legatura cu copilul
cereti si pensie alimentara, sunt bani pt copilul dvs, de ce nu?
Conform legii, ambii părinţi au aceleaşi drepturi şi obligaţii faţă de copii.Nu puteţi să-i interziceţi să vadă copilul, cu atât mai mult cu cât l-a recunoscut. În ce priveşte ameninţările vă sfătuiesc să vă adresaţi atăt poliţiei cât şi la protecţia copilului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul la supravegerea minorului sperantagabi sperantagabi cum ar trebui sa procedeze sotul/sotia in situati cind celalalt a prasit caminul conjugal cu copii de nu spune unde se afla portrta cu amantu/amanta noptea ... (vezi toată discuția)
Custodie copil de 10 luni din concubinaj. pot să părăsesc domiciliul și să mă mut în alt județ fără acordul tatălui? Laurapopescu56 Laurapopescu56 Ce trebuie sa fac pentru custodia fetei mele de 10 luni nefiind căsătorită cu tatăl ei dar el fiind trecut in certificat pot sa părăsesc domiciliul unde ... (vezi toată discuția)
Tatal copilului meu nu vrea sa imi refac viata cu alt barbat maddutzyka maddutzyka Buna seara. Am 20 de ani si am un baiat de 2 ani si jumatate. Cu tatal copilului nu mai sunt impreuna din diferite motive personale din partea amandurora. ... (vezi toată discuția)