avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Restituire bani de liceu
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Restituire bani de liceu

Buna seara
Va rog un ajutor din partea dumneavoastra in legatura cu programul BANI DE LICEU la care a fost beneficiara fata mea,eleva in clasa xi de liceu.
Iata problema:Am fost angajat la o firma privata cu salar minim pe economie,obtinand urmatoarele venituri:Iunie 975 venit brut,740 net,iulie 1050 venit brut,793 venit net,in luna august nu mai figurez in evidentele de plata a firmei,(2015).De atunci si pana in prezent nu am realizat venituri.
In luna septembrie am inaintat dosar ptr.a beneficia de programul bani de liceu.
cu actele aferente.La pozitia noastra din registru agricol unde este inregistrat domiciliul meu figureaza 5 persoane,dintr-e care unul este minor,elev beneficiar de programul bani de liceu.Mentionez ca toate cele 5 persoane nu beneficiaza de venituri.In luna decembrie 2015 fata mea eleva a incasat banii reprezentand 3 luni.In luna ianuarie am fost instiintat ca trebuie sa returnez banii primiti pe motiv ca nu indeplinesc conditiile necesare,adica pe scurt,curtea de conturi a gasit ca am fost angajat in lunile iunie si iulie cu salariu sus-mentionat.De mentionat ca la dosar trebuia atasat adeverinta de salarizare pe lunile iunie,iulie,augut.Din moment ce eu nu mai aveam venit din luna august,am declarat venit 0. Se poate face ceva,sau ma conformez somatiei?
Va multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Indemnizatie concediu prenatal lore28 lore28 buna ziua, am si eu o intrebare. pe ultimele 6 luni am avut brutul de 975 aprilie,975 mai,975 iunie, 1050 iulie,1050 august, 1050 lei septembrie 2015. din ... (vezi toată discuția)
Deducerea personala pentru persoana in intretinere rak0770 rak0770 Buna ziua! Incepand cu luna Iulie 2015 a crescut salariul minim de la 975 la 1050. Deducerea pentru un salariat fara persoane in intretinere se calculeaza ... (vezi toată discuția)
Acordare vouchere de vacanta elena050 elena050 Buna ziua, Voucherele de vacanta pt 2015 se vor acorda in limita a 6 salarii minime brute la momentul acordarii sau se face media anuala (ex. ian-iun salariul ... (vezi toată discuția)