avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozit sediu social - sediu secundar
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozit sediu social - sediu secundar

Buna ziua, as avea o intrebare:
Este vorba de SRL cu 2 angajati, sediul social este o camera de apartament, dar la sediul social nu se desfasoara nici o activitate economica. Am contract decomodat pentru sediul secundar(la o persoana fizica ce locuieste la casa). Se plateste impozit marit pentru ca firma are sediul secundar la acea casa? Daca la sediul social nu se desfasoara nici o activitate, se calculeaza impozitul normal? Multumesc anticipat!
Ultima modificare: Joi, 28 Ianuarie 2016
cata_tom, utilizator

Alte discuții în legătură

Modificare contract de comodat pentru reducere impozit pe imobil ContSters94013 ContSters94013 Buna ziua, SRL-ul meu are sediul social in casa parintilor mei, iar in contractul de comodat pe care l-am facut in timpul infiintarii firmei, suprafata ... (vezi toată discuția)
Impozit pe casă propietar persoana juridica - chirias persoana fizica RaduNNN RaduNNN Buna ziua, Detin o garsoniera intr-un bloc de apartamente finalizat in 2015, pe persoana juridica. Locuinta este inchiriata unei persoane fizice, cu ... (vezi toată discuția)
Sediu srl in cazul in care am sediul unui srl la domiciliu (cod ... Mz11 Mz11 SEDIU SRL In cazul in care am sediul unui SRL la domiciliu (cod caen 49...) cu activitate transport persoane (excursii, curse turistice internationale), ... (vezi toată discuția)