avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Impozit pe casă propietar persoana juridica - chirias ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Impozit pe casă propietar persoana juridica - chirias persoana fizica

Buna ziua,
Detin o garsoniera intr-un bloc de apartamente finalizat in 2015, pe persoana juridica. Locuinta este inchiriata unei persoane fizice, cu contract.
Cat este impozitul care trebuie platit in acest caz?
Am citit articolul dvs "Impozit pe casă 2017: Cum se calculează și până când îl plătești anul acesta?" insa nu sunt sigur de raspuns. Nu-mi dau seama daca destinația construcției este pentru locuit (ceea ce este in realitate) sau pentru activități economice (firma face profit prin inchirierea locuintei...). Mentionez ca nu este vorba de sediu social, secundar, etc. al firmei.
Va multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Impozit pe casă propietar persoana juridica - chirias persoana fizica RaduNNN RaduNNN Buna ziua, Detin o garsoniera intr-un bloc de apartamente finalizat in 2015, pe persoana juridica. Locuinta este inchiriata unei persoane fizice, cu ... (vezi toată discuția)
Sediu social firma in apartament, destinatie locuinta Sofia1961 Sofia1961 In cazul in care un aparatment, proprietatea unei persoane fizice este inregistrat ca sediu social al unei firme, care nu desfasoara activitate economica la ... (vezi toată discuția)
Locuinta de serviciu administrator srl miskynights miskynights Buna ziua, Sunt administratorul unei societati comerciale cu domiciliul in aceeasi localitate si am urmatoarea intrebare: - poate societatea comerciala ... (vezi toată discuția)