Ce pot face ca sa vand un apartament,prin credit ipotecar sau prima casa, la care am demolat atunci cand l-am renovat un perete dintre debara si bucatarie?!:(
am citit pe forum niste postari de prin 2014 , referitoare la daramarea unui perete etc si riscul de a nu putea vinde apart prin prima casa, credit ipotecar, etc. sunt si eu intro asemenea situatie. am umparat acum 2 ani jumate un apart si am largit bucataria demoland un perete subtire de cativa cm de la debara, din beton. nu e propriu-zis de rezistenta pt ca toti, absolut toti peretii apart sunt din beton...e genul de bloc unde nu poti bate un cui. ce e de facut? se poate aranja cu evaluatorul si atat? multumesc anticipat pt raspuns.
Sa obtineti autorizatie si proces verbal la finalizarea lucrarilor, sa refacti documentatia cadastrala si sa actualizati informatiile cadastrale in CF a apartamentului.
lucrarile sunt finalizate de 2 ani jumate. nici pomeneala de proces verbal. nici macar nu mi-a trecut prin cap ca ar fi vreodata o problema si oricum maj in bloc si-au facut aceasta modificare, ba chiar unii au desfiintat balconul total sau partial si si-au largit sufrageria.Deci in situatia asta concreta, ce e de facut?! multumesc.