avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2145 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Ce pot face ca sa vand un apartament,prin credit ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Ce pot face ca sa vand un apartament,prin credit ipotecar sau prima casa, la care am demolat atunci cand l-am renovat un perete dintre debara si bucatarie?!:(

am citit pe forum niste postari de prin 2014 , referitoare la daramarea unui perete etc si riscul de a nu putea vinde apart prin prima casa, credit ipotecar, etc. sunt si eu intro asemenea situatie. am umparat acum 2 ani jumate un apart si am largit bucataria demoland un perete subtire de cativa cm de la debara, din beton. nu e propriu-zis de rezistenta pt ca toti, absolut toti peretii apart sunt din beton...e genul de bloc unde nu poti bate un cui. ce e de facut? se poate aranja cu evaluatorul si atat? multumesc anticipat pt raspuns.
Cel mai recent răspuns: ContSters338589 , utilizator 12:43, 29 Ianuarie 2016
Sa obtineti autorizatie si proces verbal la finalizarea lucrarilor, sa refacti documentatia cadastrala si sa actualizati informatiile cadastrale in CF a apartamentului.
lucrarile sunt finalizate de 2 ani jumate. nici pomeneala de proces verbal. nici macar nu mi-a trecut prin cap ca ar fi vreodata o problema si oricum maj in bloc si-au facut aceasta modificare, ba chiar unii au desfiintat balconul total sau partial si si-au largit sufrageria.Deci in situatia asta concreta, ce e de facut?! multumesc.
ceea ce v-am spus mai sus este de facut.
cum as putea sa gasesc pe cineva care sa se ocupe de tot si cam cat ar dura?si cat ar costa ?multumesc. eventual raspuns in privat.
Luati legatura cu un arhitect apoi cu un cadastrist.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare apartament cu diferente intre releveu si situatia reala cpypst cpypst Buna ziua, Intentionez sa cumpar un apartament, dar am indentificat o serie de probleme la analiza releveului: 1) Geamurile de la balcon si baie nu sunt ... (vezi toată discuția)
Modificari in apartament crslaura crslaura Buna ziua! Recent doresc sa fac cateva modificari in garsoniera in care locuiesc. Modificari insemnand in principal marirea bucatariei (bucataria are un ... (vezi toată discuția)
Balcon fara declararea lui. ContSters143789 ContSters143789 Buna ziua. In anul 2004 am cumparat un apartament la parter.In aceelasi an am demarat lucrarile pentru constructia unui balcon , avand toate autoriyatile ... (vezi toată discuția)