avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1004 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Redozare pedeapsa
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Redozare pedeapsa

Buna ziua sotul meu este condamant la 3ani si 7 luni de inchisoare este prima data cind are probleme cu legea nu a mai fost inchis . A facut 4 luni pe arest preventiv din care 3 a muncit si 4 luni a astat arest la domiciuliu . Cu cite luni la an merge ci din pedeapsa trebe sa execute si daca o sa munceasca o sa i se scada ceva ? multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 11:48, 29 Ianuarie 2016
Buna ziua,
Toata perioada de arest preventiv sau la domiciliu se scade din pedeapsa.
Da, daca MUNCESTE beneficiaza de zile castigate in perioada ce o are de facut.
ATENTIE! Sa munceasca nu sa "scrie" carti!
multumesc! trebe sa execute toata pedeapsa ?
Buna ziua
Va executa o fractiune care se va stabili in functie de comportament (lipsa rapoarte) de participarea la munca si la alte activitati, etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de eliberare conditionata claele claele buna seara as vrea sa stiu si eu ce conditi se poate indeplini la o cerere de eliberare conditionata, sau ce cereri se pot face, la o pedeapsa de 2 ani si care ... (vezi toată discuția)
Condamnare în strainatate.transfer condmanat in românia. alexandraaler alexandraaler Buna ziua!Am si eu o nelamurire sper sa ma ajutati! Daca o persoana savarseste in strainatate o infractiune ,aceasta ispaseste cam3 sferturi din pedeapsa la ... (vezi toată discuția)
Calcul pedeapsa cu inchisoarea efectiva de executat musatcristina musatcristina buna seara, sotul meu a fost condamnat la 3 ani inchisoare cu executare pt inselaciune; are 31 ani; in arest preventiv a executat deja 5 luni, a fost liberat ... (vezi toată discuția)