avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1212 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Nedeclarare spatiu firma
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Nedeclarare spatiu firma

In anul 1999 am construit in mod legal -autorizatie de construire si contructor de specialitate- o extindere a unui apartament proprietate personala. Ocupandu-se firma constructoare de demersurile obtinerii autorizatiilor ,ulterior si de intabulare ,din eroare acest nou spatiu a fost inregistrat pe un SRL care imi apartine, societate infiintata urmare a dispozitiilor legale de la inceputul anilor 1990 cand un cabinet medical era obligat sa functioneze ca SRL , ulterior (1998) s-a revenit , societatea existand dar fara a fi in activitate . Din grava neglijenta acest spatiu (12 mp ) nu a fost declarat la serviciul taxe si impozite a primariei , fapt de care mi-am dat seama in zilele trecute cand am facut demersuri pentru evaluarea intregului spatiu in vederea stabilirii taxelor conform codului fiscal 2016. Ce este de facut in aceasta situatie , daca exista termen de prescriptie pentru o parte din perioada anterioara si cum se calculeaza taxa de nedeclarare , impozitul anual , penalizarile si amenzile ? Va multumesc !

Alte discuții în legătură

Calcul valoare impozabila constructie noua neterminata. dodoambra dodoambra Va salut Am o problema. Am construit o casa ( de fapt \"extindere si mansardare\" la o constructie veche). Autorizatia de constructie am avut-o in anul 2014 ... (vezi toată discuția)
Transformare cmi in srl Derulator Derulator Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti ce pasi trebuie sa fac pentru transformarea unui CMI (inregistrat la administratia fiscala) in SRL si care sunt ... (vezi toată discuția)
Intabulare apartament construit in 1985 verde5intens verde5intens detinem -eu si sotul meu un apartament proprietate personala pe care l-am dobandit in urma unui contract de constuire incheiat intre noi si IJGCL= firma ... (vezi toată discuția)