Buna ziua, eu am incheiat o asigurare cu o firma de asigurare care este cunoscut international. In data de 2 decembrie am iesit din spital. Am fodt internat 5 saptamani.
In 4 decembrie m-am intalnit cu agentul si am dat actele. Am sunat cam in data de 20 decembrie si mi sa spus ca a trimis cerere catre spital pentru a elibera copie dupa foaia de observatie. Ok. Am sunt inapoi in 15 Ianuarie. Domnule ce se intampla? Din 4 nu am primit nici un raspuns referitor la desbagubirea politei. Poi domnule noi am trimis scrisoare catre spital si asteptam documentele.
Am scris un mail catre spital ca e vreo problema de nu trimit documentele catre firma de asigurari? Mi sa spus dansii de la spital ca ei au pregatit documentele din 29 Decembrie. Bun. Am sunat din nou firma de asigurari, mi sa spus ca probabil ca ei au pregatit dar noi nu am primit instiintare ca putem ridica documentele. Ok!!! Trimit mail catre spital si spun ce mi sa spus de la asigurari! Primesc mail de la spital intr-un minut cu mesajul care a trimis catre asigurari. Ok, m-am convins ca m-au mintit de la firma de asigurari. Sun iarasi la ei si spun .... domnule spitalul vi sa trimis instiintare cum ca puteti ridica documentul, dar daca spuneti ca nu ati primit va trimit eu. Ahh va rog sa trimite-ti ... mi sa dat o adresa pe care sa trimit sa ajunga exact unde trebuie. Asta a fost in data de 15 Ianuarie. In data de 20 sun iarasi. Buna- buna, ce se intampla cu polita? Poi asteptam foaia de observatie!!!! Poftim, poi in data de 15 am trimis personal mesajul cum ca puteti ridica.... stati putin va rog imi spune un domn, nu inchideti va rog. Dupa cateva minute preia apelul, multumesc pentru asteptare blalala bla........ si spune ca in tradevar am primit mesajul si avem documentul de la spital si dosarul este pregatit si este in curs de procesare. Ok o sun acuma in data de 29 Ianuarie, vorbesc iara cu un domn si imi spune ce are de spus eu iar spun ce am de spus si in sfarsitul povestei imi spune ca asteptam documentele de la spital.... Pofffftiiimmm!!!!!!!!!!!
Domnule acum 10 zile am vorbit cu un domn care a zis ca a primit documentele si acuma spuneti ca asteptati documentele???????? Poi eu nu stiu domnule, spune dansul. Bun, eu m-am saturat de minciuniile lor. Am sunat agentul dar nu am apucat sa vorbesc deja imi spune ca eu trebuie sa astept ca compania asteapta documentele de la spital!!!! Poftim.... domnule de parca tu stii deja ca eu am vorbit la bucurest....Agentul este din bihor si eu ca asigurat. Dupa ce cred ei sunt pe o mana si vrea sa traga de timp si pana la urma sa nu plateasca.
Intrebare:
Ce pot face?
Ce am de facut?
Ce solutie am de ajunge la sfarsitul acestui caz?
Cel mai bine este ca dvs. sa strangeti toate documentele solicitate pentru dosarul de dauna si sa le transmiteti cu confirmare de primire (inclusiv cererea de despagubire). Societatea de asigurare trebuie sa va achite despagubirea in termenul convenit prin conditiile de asigurare, (dtca curge de la data ultimului formular).
1. Verificati site-ul societatii de asigurare si formulati oficial o sesizare/ reclamatie. Societatea de asigurare trebuie sa analizeze cazul si sa va raspunda.
2. Agentul de asigurare, ar trebui sa va ajute/ consilieze mai mult in acest caz, intrucat este reprezentantul societatii de asigurare.
3. Plangere catre ASF.
4. Instanta.
Din pacate nu asa mi se pare. Cand am sunat prima data a zis sa stau linistit ca stiu ei ce au de facut si ca asteapta documentele de la spital. Apoi vineri am sunat la firma de asigurari si apoi pe agentul meu. Fara sa pot spune ceva deja el a inceput sa-mi spune, de parca ar fi fost sunat de un operator de la bucurest. " trebuie sa asteptam cu rabdare ca compania nu poate face nimic pana nu primesc documentele de la spital si asa mai departe... si apoi sa intrerupt. De la ora trei telefonul a fost inchis, doua zile la rand.
Spitalul cum v-am spus a pregatit documentel in 29 Decembrie, insa am trimis si ei si tot imi spune ori ca e in regula si este in procesare iar a doua oara cand sun imi spune ca asteapta actele de la spital.
Cred ca ma mintesc si trag de timp si asta ma doare mai mult, ca omul de rand plateste iar cand au de dat ma pune sa astept si ma mint doua luni la rand.
Intregistrariile telefonice exista undeva despre discutiile cu firma de asigurari?
Recuperare bani
irinoaia
Buna ziua! In cursul lunii decembrie,mi precis pe 16 decembrie fiul meu a comandat online un aspirator la firma Melarox din Bistrita ,firma ce avea contract ... (vezi toată discuția)