avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Plata cass de doua ori
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Plata cass de doua ori

..va rog,sa-mi spuneti daca e legal,sa platesc asigurarile de sanatate de doua ori...odata din pensia de limita de varsta,si mai odata din veniturile salariale la o firma privata,cu contract de angajare...pot sa cer ca sa nu mai platesc asigurarile medicale,la pensie...?!!!...multumesc...cu respect..!!
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 15:10, 30 Ianuarie 2016
Da, e legal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare de sanatate ContSters102723 ContSters102723 va rog din suflet sa ma ajutati si pe mine in urmatoarea problema nu realizez nici un venit legal am 22 de ani si datorita starii de sanatate (nici atat de ... (vezi toată discuția)
Asigurare de sanatate lumifatu lumifatu am un nepot care in aceasta vara si-a dat licenta, s-a angajat part time dar munceste la negru! in urma unor probleme de sanatate a aflat ca trebuie operat la ... (vezi toată discuția)
Administrator firma pensionar - dari la stat otilia2009 otilia2009 Buna ziua, Va adresez o intrebare deoarece nu am primit absolut deloc un raspusn concret din partea autoritatiilor. Sunt adminitrator de societate ... (vezi toată discuția)