avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buletin expirat
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buletin expirat

Buna ziua. Am cumparat o masina de la cineva, i am facut RAR ul, iar acum astept sa imi dea certificatul fiscal, insa tot ma amana. Ultima problema spusa de aceasta persoana este ca i.a expirat buletinul si nu poate scoate certificatul fara el. Asta dureaza 10 zile, conform autoritatilor, insa eu nu pot astepta atat pentru ca imi expira certificatul de autenticitate eliberat de RAR. Ce rezolvare este posibila in acest caz?
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 13:39, 30 Ianuarie 2016
Vanzatorul era proprietarul masinii sau era un intermediar? Certificatul de inmatriculare era pe numele vanzatorului?
Este posibil ca persoana in cauza sa aiba amenzi neplatite la fisc si atunci nu ii va fi eliberat certificatul fiscal pana nu si le achita.
Cand ati facut actul de vanzare cumparare nu ati primit copia cartii de identitate a vanzatorului sa puteti verifica daca ii expira?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masina sh Coltoi Coltoi As dori sa cumpar o masina second hand inmatriculata in Romania. Ce documente imi sunt necesare? Multumesc! (vezi toată discuția)
Radiere auto in vederea inmatricularii trafyctz trafyctz Buna ziua, astazi Sambata 23-03-2013 am vandut o masina care era pe numele meu. Am fost la cineva care se ocupa cu acte auto si mi-a facut decat actul de ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto fara fiscal DanielHerisanu DanielHerisanu Buna ziua, Eu am o problema serioasa referitoare la inmatricularea auto. Am cumparat o masina in data de 13.11.2015 la ora 19:00 vanzatorul fiind un om ... (vezi toată discuția)