avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Amplasare antena GSM langa proprietate privata
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Amplasare antena GSM langa proprietate privata

Buna ziua,
As avea si e urmatoarea speta pentru cine ma poate ajuta:

tocmai m-am trezit ca se incepe constructia/montare unei antene GSM langa proprietatea mea, la aproximativ 100 de metri de gardul meu. Terenul pe care se ridica apartine bisericii(banuiesc ca l-au inchiriat catre firma de telefonie). Ce se poate face, exista vreo lege care sa-i oblige sa ne ceara acordul scris inainte in calitatea de vecini, este vreo distanta minima prevazuta in lege?

Mentionez ca locuiesc intr-un oras(fosta comuna transformata in 2004 in oras ), intr-o zona deluroasa .
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: nicolae80 , utilizator 20:11, 31 Ianuarie 2016
Buna seara. Nu cunoaste nimeni reglementarile legale in domeniu? Multumesc anticipat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Costruirea/amplasare antenelor gsm in apropriere zonele abitative Giuseppe Petrone Giuseppe Petrone Costruirea/Amplasare Antenelor GSM in aproprie zonele abitative : Buna ziua, As avea si e urmatoarea speta pentru cine ma poate ajuta: tocmai m-am ... (vezi toată discuția)
Cimitir construit langa casa Mihaela02 Mihaela02 Casa bunicii mele este construita la marginea satului langa o biserica ce are un cimitir in curte. Ambele constructii sunt destul de vechi. Cimitirul se afla ... (vezi toată discuția)
Antena gsm jenigreen jenigreen buna sera as avea nevoie de informatii referitor la antenele gsm montate pe blocuri precizez ca o astfel de antena a fost montata pe blocul nostru si eu nu ... (vezi toată discuția)