avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1503 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... antena gsm
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

antena gsm

buna sera as avea nevoie de informatii referitor la antenele gsm montate pe blocuri precizez ca o astfel de antena a fost montata pe blocul nostru si eu nu mi-am dat accordul si stau la ultimul etaj
1 ce distanza legala trebuie sa fie intre o astfel de antena si locuinta mea? daca exista asa ceva
2 este legal faptul ca scara pe care sa montat aceasta antena a facut contract cu firma fara acordul meu tinand cont de faptul ca aceasta antena esta la o distanta de nici 70 m de familia mea si eventual cei afectati suntem noi ? precizez ca antena e pe blocul meu chiar in fata mea pe diagonala in momentul in care ma uit pe geam vad aceste 2 antene
3 ce as putea face ? exista vreo solutie ?
va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: jenigreen , utilizator 19:24, 19 Ianuarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Gasiti informatii utile aici: www.avocatnet.ro/forum/discu...
1. Nu exista o reglementare legislativa la nivel national.
2. Era necesar acordul locatarilor de la ultimul etaj. Referitor la zon afectata exista studii internationale, dar fara transpunere in legislatie.
3. Puteti sesiza asociatia de proprietari care a dat acordul de montare fara a detine avizul dvs., in scris cu nr. de inregistrare/ data si solicitati sa-si retraga avizul dat si sa se demonteze antenele montate. Daca nu rezolvati pe cale amiabila puteti deschide actiune in instanta impotriva firmei care detine antenele GSM. Trebuie sa stiti ca este o actiune de durata si hotararea definitiva a instantei este greu de anticipat in conditiile lipsei unor reglementari legale.
Exista cadru normativ care prevede distanta minima fata de locuinte, scoli, etc. Au fost pronuntate in practica diverse soutii, fara jurisprudenta unitara. Instantele s-au pronuntat diferit in sensul ca unele au dispus oprirea aparaturii, altele au considerat ca nu prezinta pericol
va multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract antena gsm pe bloc adrianf adrianf Buna ziua, Locuiesc intr-un bloc de garsoniere cu 9 etaje deasupra caruia s-a montat in octombrie 2007 o antena gsm de la RDS.Eu locuiam in acel an in ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna vecini afectati in sensul legii 50/1991? Teea Teea O persoana juridica vrea sa construiasca o antena GSM pe acoperisul unui bloc si majoritatea locatarilor sunt de acord, cu exceptia unuia ce locuieste la ... (vezi toată discuția)
Antena gsm mfrincu mfrincu la cine trebuie sa apelam pentru a cere demontarea unor antene de telefonie mobila amplasate pe blocul din fata blocului nostru .Antenele sunt montate cu fata ... (vezi toată discuția)