avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1236 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Explicatii produs livrat cu factura - SRL
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Explicatii produs livrat cu factura - SRL

Buna ziua. Daca emit o factura catre client pentru un produs software, in cazul unui control va fi nevoie sa fac dovada ca acel produs a fost livrat? In cazul meu e cam dificil avand in vedere ca totul va fi realizat pe cloud si nu voi mai avea acces in sistem. Pot fi probleme din cauza asta? Multumesc
Ultima modificare: Duminică, 31 Ianuarie 2016
Andrei_Micu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Baldur , utilizator 15:26, 31 Ianuarie 2016
In asemenea caz e bine sa aveti un contract in care sa apara clar ce facturati Dvs., cum intra in posesia bunului/serviciului clientul, cand se factureaza etc.
De asemenea e bine sa aveti un proces verbal de receptie semnat&stampilat cu clientul.
In acest mod demonstrati clar tot.
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perioada maxima de plata a unei facturi ndianaz ndianaz Buna ziua! As dori si eu sa stiu care este perioada maxima legala de plata a unei facturi in care nu se mentioneaza data limita de plata. (vezi toată discuția)
Raport activitate atasat la factura stampilat? roxana.stefania roxana.stefania Buna ziua, Stiu ca la facturile de prestari servicii trebuie sa mentionezi contractul si sa atasezi un raport de activitate. Clientii mei carora le emit ... (vezi toată discuția)
Ajutor contabilitate pfa varuma varuma Buna ziua, Am nevoie de ajutor in tinerea contabilitatii ca PFA in domeniul dezvoltarii de software. Cum timpul nu-mi permite sa citesc prea mult pe forum si ... (vezi toată discuția)