avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... angajare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

angajare

Situatie in unitate bugetara cu autofinantare:
In urma unui control de la CC in febr.2015, unitatea e obligata sa scoata la pensie casiera care depasise varsta standard de pensionare. Acesteia i se intocmeste contract de colaborare pe post de contabil. Se angajeaza economist care are si atributii de casier. In ianuarie 2016 se organizeaza concurs pentru ocuparea functiei de casier, se inscrie d-na fost casier si o persoana dinafara unitatii care nu se mai prezinta la concurs. D-na e admisa in functia de casier.
E legal, s-a comis vreo neregula?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: draguta58 , utilizator 22:02, 31 Ianuarie 2016
Concursul a avut loc?
da

cu neprezentarea celui de-al 2-lea inscris
Ultima modificare: Duminică, 31 Ianuarie 2016
Cornel Vasile, Consilier juridic
Atunci , totul este legal .
multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concurs antifrauda explorer explorer Buna ziua. Am rugamintea de a-mi oferi un sfat, o parere, asupra urmatorului subiect: de curand am participat la un concurs pentru un post de inspector ... (vezi toată discuția)
Promovare vladmm vladmm Un prieten a fost numit intr-o functie de conducere,director ingrijiri pe unitate in martie,2006,era economist deb.deoarece in urma cu 6 luni isi schimbase ... (vezi toată discuția)
Concurs casier daniela222007 daniela222007 Buna seara, am si eu o mica nelamurire, dupa cum zice legea pentru functia de casier(la o primarie) se pot inscrie si absolventii de liceu, intrebarea mea este ... (vezi toată discuția)