avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 293 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozit apartament cu firma
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozit apartament cu firma

Buna ziua!

Acum un an de zile am cumparat un apartament de doua camere iar fostii proprietari au o firma deschisa pe adresa apartamentului,lucru pe care nu l-am stiut pana acum cateva zile cand m-au rugat daca le permit sa tina firma in continuare pe adresa mea motivand birocratia si tevatura schimbarii adresei. In principiu nu m-ar deranja dar nu stiu daca este legal si avand in vedere noul cod fiscal cum va fi impozitat apartamentul? Nu as dori sa am probleme si incurcaturi de acest gen fapt pentru care as dori un sfat de specialitate.

va multumesc!
Cel mai recent răspuns: vasilena48 , utilizator 09:55, 3 Februarie 2016
Cand pot primi si eu un raspuns la problema mea?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transformare sad in spatiu locativ flo86tm flo86tm Buna ziua, Doresc sa achizitionez o jumatate de duplex, care apare in extrasul CF ca: SAD compus din spatiu comercial la parter si la etaj apartament de ... (vezi toată discuția)
Spatiul comercial de la parterul blocului creaza probleme locatarilor adinedi adinedi Buna ziua , in speranta ca ma poate ajuta cineva cu un sfat avizat continui prin a va expune cum in mod voit macelaria de la parterul blocului nu imi permite ... (vezi toată discuția)
Evacuarea unoer persoane fara drept de locuinta! whiteskin whiteskin Buna ziua.Am primit ca mostenire de la tatal meu un apartament 2 camere central.In momentul decesului tatalui meu eram minora.Mama mea a administrat acest ... (vezi toată discuția)