avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 991 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident fara victime, alcoolemie - consecinte
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident fara victime, alcoolemie - consecinte

am avut un accident fara victime dar cu alcoolemie in sange 1,75....am reparat masinile dar ramane fapta ....ce pedeapsa risc si daca imi da cu suspendare??
Ultima modificare: Duminică, 31 Ianuarie 2016
alexx99, utilizator
Posibil sa primiti o pedeapsa cu suspendarea executarii sub supraveghere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal pentru alcool la volan(1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat). la ce mă pot aștepta? nimenialtu29 nimenialtu29 M-am urcat baut la volan si am condus fara abateri de la regimul rutier. Dar da, eram baut, nu am constientizat ceea ce fac, fapt pe care il regret acum ... (vezi toată discuția)
Dosar penal pentru conducerea autoturismului sub influenta alcoolului CountPorcula CountPorcula Un prieten a avut miercuri noapte (23:00) un accident in care au fost implicate 2 masini (un renault megane (2003-2008) si un peugeot 307 model destul de nou) ... (vezi toată discuția)
Accident fara victime insa alcoolemie de peste 0.8 barack barack Buna ziua, Am avut un accident fara victime insa alcoolemie de peste 0.8 in sange. Acum astept ca sa vad ce se intampla in urmatoare etapa, mi s a spus sa ... (vezi toată discuția)