avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 337 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Timbru mediu 2016 transformat in impozit ?
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Timbru mediu 2016 transformat in impozit ?

Buna seara, acum o luna sau doua, am tot citit pe internet ca timbrul de mediu se trasforma in impozit anual. Este adevarat ? Intreb deoarece am o masina de inmatriculat la care taxa este apox 1000 euro.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:43, 1 Februarie 2016
e in faza de proiect, nu stie nimeni daca si cand va intra in vigoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Timbrul de mediu! zarnik zarnik Buna seara! Am achizitionat o masina din Germania! Doresc inmatricularea acesteia pe Romania,dar cand am aflat cat este taxa am cam dat inapoi.Am platit pentru ... (vezi toată discuția)
Taxa de poluare plãtita (înainte de 15 martie) - dosar de înmatriculare refuzat observ observ Ca sa luam lucrurile în ordinea lor cronologica: [b]08.03.2013[/b] - M-am prezentat la Finanțe pentru calcularea taxei de poluare. Am primit un ... (vezi toată discuția)
Taxa de prima inmatriculare poroma poroma din cate am inteles prin castigarea procesului as fi scutit de plata taxei de prima inmatriculare dar ar trebui pe urma sa platesc taxa de mediu care e ... (vezi toată discuția)