avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1319 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... lntrerupere abonament telefonie
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

lntrerupere abonament telefonie

am facut 2 abonamente la orange pe 2 ani dar sint nevoita sa plec in strainatate la munca pt 1 an,am sanse sa intrerup contractul? va multumesc

Alte discuții în legătură

Abonament orange CATALINDMT CATALINDMT Buna ziua, In iulie 2014 am prelungit prin telefon cu 2 ani , modificand de la 7 euro la 11 euro, un abonament la Orange. In acest moment nu-l mai doresc , nu ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract telefonie Emy1974 Emy1974 Buna ziua, am Un abonament de telefonie cu Orange pe care l am prelungit anul trecut ptr doi ani.Mi s a oferit oportunitatea de a lucra in strainatate( ... (vezi toată discuția)
Prelungire tacita orange romania dilemamare dilemamare Aveti grija la abonamentele Orange cu contract pe 2 ani! Inainte cu 3 luni de a expira contractul am fost contactat pentru o \"oferta\" cum fac toti ... (vezi toată discuția)