avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 819 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Reziliere contract telefonie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Reziliere contract telefonie

Buna ziua, am
Un abonament de telefonie cu Orange pe care l am prelungit anul trecut ptr doi ani.Mi s a oferit oportunitatea de a lucra in strainatate( Italia) cu contract legal de munca, am intrebat la un magazin Orange daca pot renunta la abonament numai ca sincer , plec din tara ptr a castiga bani , implicit ptr ca aici traiul nu este tocmai roz... exista o posibilitate legala sa nu le dau “ cadou” celor de la orange 770 ron?va Multumesc?

Alte discuții în legătură

Abuz orange 7noiembrie 7noiembrie Buna ziua As avea o intrebare. Am abonament orange de peste 6 ani de zile. Sincer nu prea am avut probleme pana acum. Am un abonament in care sunt incluse ... (vezi toată discuția)
Abuz companie de telefonie / sau nu ? ContSters154980 ContSters154980 Va rog mult daca puteti sa ma ajutati cu o parere, intampin urmatoarea problema. Am primit cadou un Telefon care a fost cumparat de catre nasul meu de ... (vezi toată discuția)
Probleme orange diuta diuta Buna ziua, Am avut un abonament Orange 10 ani de zile. Anul trecut in iunie cand aveam 1 an de abonament(abonamentul era facut pe 2 ani) am fost sunata de o ... (vezi toată discuția)