avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Abonament Orange
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Abonament Orange

Buna ziua,
In iulie 2014 am prelungit prin telefon cu 2 ani , modificand de la 7 euro la 11 euro, un abonament la Orange. In acest moment nu-l mai doresc , nu mi se mai potriveste si doresc sa renunt la el ( doresc sa ma mut la alta firma - RDS), dar cei de la Orange spun ca nu pot pleca pana la expirarea contractului sau daca achit in avans abonamentul pt perioada ramasa. NU e corect ! Daca nu mai doresc un serviciu de ce trebuie sa il accept. NU MAI VREAU ! Cum pot pleca de la ei fara sa achit nici un cent ?
Va multumesc anticipat !
Catalin
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 10:15, 26 Ianuarie 2015
Daca nu mai doresc un serviciu de ce trebuie sa il accept.

Pt ca ati semnat un contract si trebuie respectat, nu va tine nimeni cu forta, il puteti denunta unilateral cand doriti, insa furnizorul are dreptul la despagubiri.
Nu am semnat, doar mi-am dat acordul prin telefon. Cand nu ai semnal, beneficiarul nu trebuie despagubit ? De ce doar firma trebuie? Eu doresc intrerupere in conditii amiabile, daca eram fara bun simt, nu mai plateam si gata. Ce puteau sa-mi faca ? NU inteleg de ce trebuie sa platesc un serviciu de care nu mai beneficiez ???!!!!
Exista vreo solutie la aceasta problema relatata de mine ?

Daca nu mai doresc acest serviciu, de ce sunt obligat sa mai raman atata timp cat sunt cu plata la zi ?
Contractul, chiar și verbal e valabil, nu e necesar în forma scrisa, aveați posibilitatea sa il reziliati în 15 zile. În opinia mea nu aveți șanse sa fiti exonerat de la plata, dar dacă va da mana, judecati-va.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere abonamente telefonie mobila inainte de termen cezarcor cezarcor Buna ziua, Ma confrunt cu o mare nemultumire fata de serviciile operatorului RCS RDS. Anul trecut am portat un nr din Cosmote in RDS. La inceput, nu aveam ... (vezi toată discuția)
Abonament telefonie mobila gina10 gina10 Buna ziua.As dori sa-mi spuneti ce trebuie sa fac ca sa pot rezilia contractul de telefonie mobila; am un contract de telefonie mobila incheiat pe un Srl; ... (vezi toată discuția)
Abonament orange jianu ana jianu ana in 2oo9 sept m-am prezentat sa-mi teinnoiesc abonamentul de 3 euro la orange.Am reinnoit ab. pe 2 ani si d-ra mia dat un telefon de fidelizare si un ab. de 10 ... (vezi toată discuția)