Buna ziua,
Sunt in situatia de a avea un imobil in Comuna Lenauheim, rezultat din faptul ca eu sunt mostenitor rezervatar al unei persoane decedate acum un an, dar dupa care nu s-a dezbatut succesiunea (din motive de neintelegere dintre potentialii mostenitori).
Pentru imobil nu s-a platit impozitul de 5 ani de zile, suma de plata actuala fiind destul de mare.
As vrea sa platesc la zi impozitul, dar la Primarie nu-mi accepta plata facuta de catre mine, doar daca platesc impozitul datorat fara nici o reducere (cica -primarul zice- eu nu pot face cerere comform legii din 2015, doar titularul, daca nu ar fi mort).
Am act de la notar ca sunt mostenitor rezervatar si ca i-mi asum toate datoriile persoanei decedate...
Ce trebuie sa fac, ca sa pot face cerere, sa se aprobe de catre organul fiscal si sa pot platii impozitul si restantele datorate, la zi?
Impozit decedati
arcu71
Am urmatoarea problema : --socrul meu a decedat in anul 2006 iar acum in 2015 i-a venit o instiintare de plata cu impozitul pe un teren ( impozit din 2005 ... (vezi toată discuția)