avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 997 soluții astăzi

De la ora 11:00, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: Noutăți fiscale 2025: Sesiune cu Mirela Păunescu.

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Transport marfa
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Transport marfa

Buna ziua.
Am facut un import din China CIF.A fost numit deconsolidator al marfii o firma din Romania pe care ulterior a trebuit sa o imputernicesc sa se ocupe de formalitatile vamale si transp marfii din portul Constanta la vama targ si expoz Bucuresti.Am platit toate taxele atit catre stat cit si pentru ei (dispozitii de plata,acize tva etc)
Surpriza a fost in momentul in care a trebuit sa ridic marfa aceasta era distrusa in proportie de 50%.,Acesta a fost consemnat printr-un pv semnat de catre firma mea si ei .Din discutile ulterioare foto la descarc de pe vapor ,incarcarea in camion reiese ca marfa a fost distrusa in timpul transportului de la Constanta la Bucuresti. Doresc si eu un sfat competent daca exista posibilitatea recuperari prejudiciului si cui trebuie sa ma adresez .Calea amiabila nu mai exista fiind o multinationala nu mia mai raspuns. Multumesc anticipat pentru sfaturi.
Cel mai recent răspuns: nelu_nedi , utilizator 11:34, 1 Februarie 2016
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, va supun atentiei urmatoarea speta.de curand am facut ... dinumarcel dinumarcel Buna ziua, Va supun atentiei urmatoarea speta.De curand am facut o comanda in China pentru un mic utilaj. Acest mic utilaj are 320kg si volum 1,2m.c. si ... (vezi toată discuția)
Furt din containere tlsemiland tlsemiland Buna ziua , Vreau si eu lamuriri intr-un caz care imi afecteaza cariera . In cazul in care eu trimit un container gol pe camion la incarcare in locul A , ... (vezi toată discuția)
Abrevieri transport maritim cif, sonya33 sonya33 buna ziua, am importat marfa din China 950usd- plata in avans, transport 625, factura fiind CIF Bucuresti. marfa a ajuns in portul Koper din Slovenia, ... (vezi toată discuția)