avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 310 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CIM + Contract drepturi de autor
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CIM + Contract drepturi de autor

Buna ziua , as dori sa stiu si eu cateva detalii daca se poate face unui angajat contract de drepturi de autor in paralel cu CIM la aceeasi societate , si daca da , ce taxe se platesc pentru cel de drepturi de autor ? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Alex1234321 , utilizator 13:42, 1 Februarie 2016
Se pot cumula veniturile din salarii cu cele obtinute in baza unui contract de drepturi de autor.
Imi cer scuze dar nu prea am inteles exact la ce va referiti . Intrebarea mea era daca se poate face ambele contracte unui angajAt , de exemplu sa Zicem ca salariatul va lucra cu CIM pe4 ore /zi + contract de cesiune drepturi de autor (de la angajat catre angajator) , este posibil ? Si daca da , la contractul de drepturi de autor ce impozite trebuiesc platite pe langa cel de 16% ? se mai plateste si CAS /CASS ?
Ultima modificare: Luni, 1 Februarie 2016
Alex1234321, utilizator
Un salariat poate avea atat c.i.m. , cat si contract de drepturi de autor incheiat cu aceeasi societate.

Referitor la taxe , mai bine , puneti intrebarea in sectiunea Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS
www.avocatnet.ro/content/for...

aici sigur veti primi raspunsuri pertinente.
multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cas si cass la contractul de cesiune drepturi de autor? Iulia Stroea Iulia Stroea Buna ziua, As dori sa stiu daca potrivit reglementarilor in vigoare un angajat care a incheiat un contract de cesiune drepturi de autor cu o alta societate- ... (vezi toată discuția)
Cumularea pensiei militare cu alte venituri de naturã salarialã dinuolahut dinuolahut ”beneficiarii de pensie pentru limita de varsta, pot cumula nelimitat pensia cu alte venituri”. Citeste mai mult: ... (vezi toată discuția)
Constructie casa in regie proprie cu cim norma partiala? Ciprian68 Ciprian68 Buna seara, Vreau sa ma apuc de constructia unei case (in regie proprie) in zona rurala.Din ce am citit pe forum, si nu numai, calea legala cea mai putin ... (vezi toată discuția)