avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 700 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credit fulger Fast Finance
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credit fulger Fast Finance

Buna ziua.Am contractat un credit de la Fast Finance IFN in valoare de 500 de RON.Trebuia sa platesc inapoi 610 RON care trebuiau achitati prin debitare directa de pe contul de card.Am lasat bani in cont dar nu mi s-au retras decat dupa cateva luni,mai exact 6 luni si mi s-a retras suma de 1100 de RON.Dupa o luna de zile am fost sunat de un operator de la CYCLE EUROPEAN si mi s-a spus ca am de achitat suma de 2200 de RON reprezentand penalizari.As vrea sa stiu,daca ma puteti ajuta daca e legal ce se intampla!Va multumesc anticipat!
Trebuie sa cititi in contract care erau clauzele si dobanda penalizatoare. Asa va veti lamuri daca datorati sau nu acei bani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit ifn silviu138 silviu138 Buna ziua, Ma numesc Stoica Daniel din GIURGIU ,in urma cu 3 luni am contractat un credit de tip IFN de la Fast Finance unde in cele din urma nu au mai ... (vezi toată discuția)
Card de credit fara contract ContSters137106 ContSters137106 Buna ziua,ma numesc Pop Cornelia sant din oradea si as avea nevoie de ajutor:am o asigurare la AIG LIFE,fiind client fidel mi s-a propus un card de credit la ... (vezi toată discuția)
Penalizari asociatie locatari janetavs janetavs Buna ziua, am avut pana azi de platit un debit de 500 lei, la asociatia de locatari si mi-a mai ramas o suma de 1100 lei reprezentand penalizarile. Conform ... (vezi toată discuția)