avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credit IFN
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credit IFN

Buna ziua,

Ma numesc Stoica Daniel din GIURGIU ,in urma cu 3 luni am contractat un credit de tip IFN de la Fast Finance unde in cele din urma nu au mai dorit prelungirea acestuia decat o singura data . leam comunicat situatia ca pot plati integral nu au vrut sa ma inteleaga si ce credeti ca au facut ,miau retras singuri bani di cont pe motiv ca prin semnarea contractului miam dat acordul direct debit. Este legal ceea ce fac abuzand direct in acest mod? Asa imi pot face retrageri oricand. Va rog ajutatima ce sa fac si daca este legal. Va multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Credit fulger fast finance cristiancraiu cristiancraiu Buna ziua.Am contractat un credit de la Fast Finance IFN in valoare de 500 de RON.Trebuia sa platesc inapoi 610 RON care trebuiau achitati prin debitare ... (vezi toată discuția)
Probleme banci ,card lorenzo29 lorenzo29 buna ziua,in urma cu cativa ani mama mea a facut cumparaturi in rate de la un magazin,dupa ceva timp a mai primit un card,a platit toate ratele,a retras si o ... (vezi toată discuția)
Contestatie impotriva amenzi ramogavris ramogavris buna ziua,povestea fratelui meu in noaptea de revelion a avut loc o artercatie intre mine si niste baieti care mau scos afara din local si mau strans de gat ... (vezi toată discuția)