avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1100 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Asociatie
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Asociatie

Buna ziua,
In acesta iarna administratorul nostru a hatarat ca pentru cele 5 apartamente din 28 din scara nostra nu mai este necesar sa avem apa calda si caldura.
Prima data cand l-am intrebat de ce nu ni se furnizeza caldura mi-a spus ca nu crede ca noi vrem sa platim toate pierderile de la celelante apartamente, dupa si-a schimabat declaratia si ne-a spus ca de fapt sunt tevile stricate.
Va rog sa-mi spuneti daca legal s-a procedat corect, mentionez ca cele cinci apartamente nu au semnat nimic precum ca nu vor caldura.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: auraama , utilizator 14:12, 1 Februarie 2016
Buna ziua,

Cereti mai multe explicatii, administratorul nu hotaraste de capul lui, a existat o sedinta a Asociatiei in acest sens? Formulati in scris ca sa primiti un raspuns oficial, daca isi tot schimba declaratiile. (daca tevile sunt stricate, le reparati, nu puteti sta fara caldura iarna, nu?)
Multumesc pentru raspuns, am trimis o cerere catre asociatie si astept raspuns. Pe mine ma interesa daca legal s-a procedat corect, eu stiu ca in mod normal trebuia sa semnam daca refuzam caldura si apa calda.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cota parte agent termic calcul ContSters169573 ContSters169573 Locuiesc intr-un bloc cu 5 scari,caldura nu functioneaza pe scari cu exceptia uneia singure unde locuieste presedintele de asociatie,mentionez ca detin CT si ... (vezi toată discuția)
Apa calda, pret vladanicu vladanicu buna ziua ma numesc vlada nicu nu am anteles de ce platesc apa calda 21 lei metru cub si celelante scari platesc 18lei si anul trecut am platit 25 lei ... (vezi toată discuția)
Recirculatia apei calde denissse denissse Asteptam prea mult pana sa vina apa calda la robinet. Am auzit ca multe blocuri au conductele de recirculatie dezafectate. cum ati rezolvat problemele astea la ... (vezi toată discuția)