avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... argumentare rezultate concurs
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

argumentare rezultate concurs

Buna ziua,
In urma unui concurs am fost declarat necastigator fara a se argumenta decizia.
E ok asa? Nu e normal sa se argumenteze de ce am pierdut eu si nu contracandidatul? Exista in legislatie dreptul la a primi motivarea deciziei?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:38, 2 Februarie 2016
In legislatie nu exista ceea ce doriti dvs., ci doar posibilitatea depunerii unei contestatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concurs anulat de instanță - vechime în muncă sau nu? Mihai Mugurel Mihai Mugurel Bună ziua! Aș vrea să vă prezint o speță - o primărie a organizat un concurs, pe care l-a câștigat contracandidatul meu, însă o parte dintre ... (vezi toată discuția)
Decizie inechitabila privind subiecte inafara tematicii pt ocupare post bugetari monique77 monique77 in data de 29.11.2016 am participat in calitate de candidat la concursul organizat pentru ocuparea unui post vacant bugetari fiind declarata admisa la ... (vezi toată discuția)
Contestare rezultat concurs Raresh_81 Raresh_81 Buna ziua, Ieri am participat la un concurs pentru un post de profesor. La concurs am fost 2 candidati. Comisia a fost formata din 4 membrii din care 3 au ... (vezi toată discuția)