avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 782 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract de munca

Buna ziua ! In cazul unei persoane care urmeaza sa lucreze la un restaurant ca sa ospatar decat atunci cand vor avea loc ecenimente, ce fel de contract trebuie sa inchei? Va multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:05, 1 Februarie 2016
Contract de munca pe durata determinata .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Activitati principale - hotel si restaurant ContSters167247 ContSters167247 In cazul in care restaurantul functioneaza numai si numai la evenimente (nunti, botezuri, Craciun, Revelion, sf.Ion, etc) si nu imi pot permite sa angajez ... (vezi toată discuția)
Contracte multiple fbe fbe Buna ziua, Am un angajat care lucreaza ca si ospatar la cafenea (16 cu 48) si ar dori sa lucreze (in zilele libere) si ca ajutor bucatar in restaurantul ... (vezi toată discuția)
Conflict cu angajatorul, desfacerea contractului de muncã pentru absenþe nemotivate brezoianuandrei brezoianuandrei Buna ziua , am o problema cu ultimul meu loc de munca, eu am fost angajat la un restaurant avand functia de ospatar. Eu am avut un conflict cu patronul si ... (vezi toată discuția)