avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Conflict cu angajatorul, desfacerea contractului de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Conflict cu angajatorul, desfacerea contractului de muncã pentru absenþe nemotivate

Buna ziua , am o problema cu ultimul meu loc de munca, eu am fost angajat la un restaurant avand functia de ospatar.
Eu am avut un conflict cu patronul si mi-a spus ca daca nu imi convin conditiile impuse de el sa ma imbrac sa plec acasa, cea ce am si facut.
peste cateva zile am primit o scrisoare ca imi inchide contractul de munca cu litera i precizand absente nemotivate.
In acel restaurant vreau sa precizez ca lucram doi ospatari pe tura, colaga mea sa imbolnavit grav si nu a mai putut veni la munca si eu ajunsesem sa muncesc singur
si de aici au plecat toate problemele,din cauza asta m-am si certat cu patronul, pentru ca nu a mai vrut sa angajeze un om si eu nu mai faceam fata din punct de vedere fizic si pot sa spun si psihic.
Ce pot sa fac ???
avand in vedere ca a spus sa plec acasa si tot el imi inchide contractul cu absente nemotivate.
Ultima modificare: Vineri, 12 Aprilie 2013
brezoianuandrei, utilizator
Cel mai recent răspuns: brezoianuandrei , utilizator 17:48, 12 Aprilie 2013

Pe langa faptul ca barmanul era trimis sa faca piata si eram si in bar in timp ce el era plecat,
si trebuia sa tin si o cafenea in aceiasi locatie cu restaurantul..
Astept un raspuns , multumesc
Ultima modificare: Vineri, 12 Aprilie 2013
brezoianuandrei, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata salariului- cum pot sa dau in judecata patronul? victoria0304 victoria0304 Buna ziua, Am o intrebare legata de neplata salariului. Sunt studenta si pe timpul vacantei de vara am decis sa ma angajez. M-am angajat din data de ... (vezi toată discuția)
Mi s-a platit salariul, mi s-a cerut inapoi si am fost acuzat de furt pentru ca nu am inapoiat banii Jimmy_xeno Jimmy_xeno Am lucrat la un restaurant si avand o oferta sa plec din tara m-am decis sa imi depun demisia, patronul avand o discutie cu el si stiind ca am deja bilete ... (vezi toată discuția)
Pot sa dau in judecata angajatorul daca m-a dat afara si refuza sa-mi plateasca salariul? Martell Martell Buna seara ! Doresc sa aflu si eu un raspuns cat se poate de bun la intrebarea mea: Pot sa dau in judecata angajatorul daca ma dat afara si refuza sami ... (vezi toată discuția)