avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1057 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... drepturi salariale
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

drepturi salariale

Buna seara.am lucrat la o firma de paza ,aceasta firma nu a mai platit salariile
vreo 2 luni dupa care a pierdut toate obiectivele.Noi intre timp am fost preluati de alta firma mergand mai departe.Am facut reclamatii la ITM Bucuresti am primit petitiile cu privire la masurile care s-au luat impotriva acelei firme,am angajat un avocat sa ne apere in instanta dar se pare ca nici acesta nu a rezolvat nimic deoarece nu am avut nici o infatisare pana acum.Tin sa mentionez ca actele s-au bagat din august 2015.Ce este de facut deoarece nici pe saitul judecatoriei nu mai apare nici o informatie despre acel dosar...Astept raspuns.Va multumesc...
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 14:43, 3 Februarie 2016
Trebuie sa apara pe site-ul tribunalului, nu judecatoriei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar in instanta nitmar nitmar Am dat in judecata o societate pt restante salariale; initial am introdus eronat dosarul la judecatorie; la prima infatisare asociatul si administratorul unic ... (vezi toată discuția)
Contract de munca gabriela49 gabriela49 Bună seara,sunt angajata la o firma de paza cu normă întreagă de 8 ore/ zi pe perioada nedeterminata din anul 2018 luna februarie,azi am aflat că în luna ... (vezi toată discuția)
Sesizare itm, despagubiri ore lucrate munteanu43 munteanu43 bunaziua. lucrez la o firma da paza. agent de paza de noapte si am 260 de ore pe luna. am facut 3 sesizari la itm si nu s-a intimplat nimic...ce pot face? ii ... (vezi toată discuția)