Buna seara.am lucrat la o firma de paza ,aceasta firma nu a mai platit salariile
vreo 2 luni dupa care a pierdut toate obiectivele.Noi intre timp am fost preluati de alta firma mergand mai departe.Am facut reclamatii la ITM Bucuresti am primit petitiile cu privire la masurile care s-au luat impotriva acelei firme,am angajat un avocat sa ne apere in instanta dar se pare ca nici acesta nu a rezolvat nimic deoarece nu am avut nici o infatisare pana acum.Tin sa mentionez ca actele s-au bagat din august 2015.Ce este de facut deoarece nici pe saitul judecatoriei nu mai apare nici o informatie despre acel dosar...Astept raspuns.Va multumesc...
Dosar in instanta
nitmar
Am dat in judecata o societate pt restante salariale; initial am introdus eronat dosarul la judecatorie; la prima infatisare asociatul si administratorul unic ... (vezi toată discuția)
Contract de munca
gabriela49
Bună seara,sunt angajata la o firma de paza cu normă întreagă de 8 ore/ zi pe perioada nedeterminata din anul 2018 luna februarie,azi am aflat că în luna ... (vezi toată discuția)