avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 536 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Impozit vanzare locuinta CMI
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Impozit vanzare locuinta CMI

Buna seara,
In anul 2013 am cumparat un apartament de 2 camere cu destinatia de locuinta pe un Cabinetul Medical Individual. Suma reprezentand contravaloarea locuintei am primit-o de la parinti (nu au fost banii cabinetului sau obtinuti in urma prestatiei profesiei liberale) si apartamentul a fost cumparat de la socrii mei contra sumei de 40000 EUR. Tranzactia a fost facuta la notar. Contabilul spune ca apartamentul nu a fost trecut la amortizare pentru ca a avut destinatia locuinta. Acum vreau sa vand apartamentul si notarul cat si contabilul meu nu stiu cum voi fi impozitat. Mentionez ca vanzarea se va printr-un credit ipotecar iar pretul va fi 40000 EUR.

Alte discuții în legătură

Plata impozit vanzare locuinta cumparata pe cabinet medical individual pdmarian pdmarian Buna ziua, Am cumparat acum 8 ani o garsoniera cu destinatia spatiu de locuit printr-un credit bancar pe un Cabinet medical individual (creditul a fost ... (vezi toată discuția)
Cumparare apartament cmi danmarianpopescu danmarianpopescu Doresc sa cumpar un apartament pe un cabinet medical individual la un pret de 40000 EUR. Ma intereseaza, daca va fi sa il vand peste 2-3 ani cu aceeasi suma, ... (vezi toată discuția)
Cabinet psihologic in bloc de locuinte mancipri mancipri Un cabinet psihologic functioneaza la demisolul locuit al unui bloc ( cu sau fara aprobari !? ). Recent psihologul vinde locatia de la demisol si cumpara un ... (vezi toată discuția)